100-101 ICND1 Prüfungsfragen und Prüfungsantworten

Es ist eimen immer wieder sehr aufwändig, sich auf die neuen Produkte vorzubereiten. Aktualisieren Ihre Zertifizierung für Cisco Zertifizierung. Eine gute Möglichkeit zur Vorbereitung auf CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1 (ICND1) 100-101 Prüfung ist, Testpassport 100-101 ICND1 Prüfungsfragen und Prüfungsantworten zu studieren. Mit Testpassport originale 100-101 ICND1 Prüfungsfragen und Prüfungsantworten Prüfungstraining, die alle Kernpunkte in der Prüfung abdecken, bereiten Sie sich effizient auf die Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 Prüfung vor.
100-101 ICND1 Prüfungsaufgaben bei www.testpassport.de ist die beste Wahl für Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 wegen seiner hohen Qualität. Es bietet 100-101 ICND1 Prüfungsfragen und Prüfungsantworten für die Cisco Prüfung, einschließlich der Fragen, Antworten und zielgenaue Erläuterungen von einer Gruppe der IT-Experten geliefert. Studieren Sie mit Testpassport 100-101 ICND1 Prüfungsaufgaben, darum Sie viel leichter die 100-101 CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1 (ICND1) Prüfung machen. Wenn Sie 100-101 ICND1 Prüfungsfragen und Prüfungsantworten mal versuchen möchten, können Sie vorher 100-101 Demo auf www.testpassport.de kostenlos testen.

Exam : 100-101
Title : CCNA Interconnecting Cisco Networking Devices 1 (ICND1)
Version : Demo
100-101 ICND1 Prüfungsfragen und Prüfungsantworten
1.Which two statements describe the operation of the CSMA/CD access method? (Choose two.)
A. In a CSMA/CD collision domain, multiple stations can successfully transmit data simultaneously.
B. In a CSMA/CD collision domain, stations must wait until the media is not in use before transmitting.
C. The use of hubs to enlarge the size of collision domains is one way to improve the operation of the
CSMA/CD access method.
D. After a collision, the station that detected the collision has first priority to resend the lost data.
E. After a collision, all stations run a random backoff algorithm. When the backoff delay period has expired,
all stations have equal priority to transmit data.
F. After a collision, all stations involved run an identical backoff algorithm and then synchronize with each
other prior to transmitting data.
Answer: BE
Explanation:
Ethernet networking uses Carrier Sense Multiple Access with Collision Detect (CSMA/CD), a protocol that
helps devices share the bandwidth evenly without having two devices transmit at the same time on the
network medium. CSMA/CD was created to overcome the problem of those collisions that occur when
packets are transmitted simultaneously from different nodes. And trust me, good collision management is
crucial, because when a node transmits in a CSMA/CD network, all the other nodes on the network
receive and examine that transmission. Only bridges and routers can effectively prevent a transmission
from propagating throughout the entire network! So, how does the CSMA/CD protocol work? Like this:
when a host wants to transmit over the network, it first checks for the presence of a digital signal on the
wire. If all is clear (no other host is transmitting), the host will then proceed with its transmission. But it
doesn’t stop there. The transmitting host constantly monitors the wire to make sure no other hosts begin
transmitting. If the host detects another signal on the wire, it sends out an extended jam signal that
causes all nodes on the segment to stop sending data (think, busy signal). The nodes respond to that jam
signal by waiting a while before attempting to transmit again. Backoff algorithms determine when the
colliding stations can retransmit. If collisions keep occurring after 15 tries, the nodes attempting to
transmit will then time out.
100-101 ICND1 Prüfungsfragen und Prüfungsantworten

2.Which address type does a switch use to make selective forwarding decisions?
A. source IP address
B. destination IP address
C. source and destination IP address
D. source MAC address
E. destination MAC address
Answer: E
Explanation:
Switches analyze the destination MAC to make its forwarding decision since it is a layer 2 device. Routers
use the destination IP address to make forwarding decisions.
100-101 ICND1 Prüfungsfragen und Prüfungsantworten

3.On a Cisco switch, which protocol determines if an attached VoIP phone is from Cisco or from another
vendor?
A. RTP
B. TCP
C. CDP
D. UDP
Answer: C
Explanation:
The Cisco Unified IP Phone uses CDP to communicate information such as auxiliary VLAN ID, per port
power management details, and Quality of Service (QoS) configuration information with the Cisco
Catalyst switch.
Cisco Discovery Protocol (CDP) is a proprietary protocol designed by Cisco to help administrators collect
information about both locally attached and remote devices. By using CDP, you can gather hardware and
protocol information about neighbor devices, which is useful info for troubleshooting the network. CDP
messages are generated every 60 seconds as multicast messages on each of its active interfaces.
The information shared in a CDP packet about a Cisco device includes the following:
– Name of the device configured with the hostname command
– IOS software version
– Hardware capabilities, such as routing, switching, and/or bridging
– Hardware platform, such as 2600, 2950, or 1900
– The layer-3 address (es) of the device
– The interface the CDP update was generated on
100-101 ICND1 Prüfungsfragen und Prüfungsantworten

4.A switch receives a frame on one of its ports. There is no entry in the MAC address table for the
destination MAC address.
What will the switch do with the frame?
A. drop the frame
B. forward it out of all ports except the one that received it
C. forward it out of all ports
D. store it until it learns the correct port
Answer: B
100-101 ICND1 Prüfungsfragen und Prüfungsantworten

5.At which layer of the OSI model does the protocol that provides the information that is displayed by the
show cdp neighbors command operate?
A. application
B. transport
C. network
D. physical
E. data link
Answer: E
Explanation:
CDP is a device discovery protocol that runs over Layer 2 (the data link layer) on all Cisco- manufactured
devices (routers, bridges, access servers, and switches) and allows network management applications to
discover Cisco devices that are neighbors of already known devices. With CDP, network management
applications can learn the device type and the Simple Network Management Protocol (SNMP) agent
address of neighboring devices running lower-layer, transparent protocols.
CDP allows devices to share basic configuration information without even configuring any protocol
specific information and is enabled by default on all interfaces.
CDP is a Datalink Protocol occurring at Layer 2 of the OSI model.
CDP is not routable and can only go over to directly connected devices.
CDP is enabled, by default, on all Cisco devices. CDP updates are generated as multicasts every 60
seconds with a hold-down period of 180 seconds for a missing neighbor. The no cdp run command
globally disables CDP, while the no cdp enable command disables CDP on an interface. Use show cdp
neighbors to list out your directly connected Cisco neighboring devices. Adding the detail parameter will
display the layer-3 addressing configured on the neighbor.
100-101 ICND1 Prüfungsfragen und Prüfungsantworten

6.Which two characteristics apply to Layer 2 switches? (Choose two.)
A. increases the number of collision domains
B. decreases the number of collision domains
C. implements VLAN
D. decreases the number of broadcast domains
E. uses the IP address to make decisions for forwarding data packets
Answer: AC
Explanation:
Layer 2 switches offer a number of benefits to hubs, such as the use of VLANs and each switch port is in
its own separate collision domain, thus eliminating collisions on the segment.
100-101 ICND1 Prüfungsfragen und Prüfungsantworten

7.Which two commands will display the current IP address and basic Layer 1 and 2 status of an interface?
(Choose two.)
A. router#show version
B. router#show ip interface
C. router#show protocols
D. router#show controllers
E. router#show running-config
Answer: CD
Explanation:
Show protocols command displays the status of configured Layer 2 and 3 protocols while show
controllers displays statistics for interface hardware layer 1.
8.Which two characteristics describe the access layer of the hierarchical network design model? (Choose
two.)
A. layer 3 support
B. port security
C. redundant components
D. VLANs
E. PoE
Answer: BD
Explanation:
Access layer
The main purpose of the access layer is to provide direct connection to devices on the network and
controlling which devices are allowed to communicate over it. The access layer interfaces with end
devices, such as PCs, printers, and IP phones, to provide access to the rest of the network. The access
layer can include routers, switches, bridges, hubs, and wireless access points (AP).
Switch features in the Access layer:
– Port security
– VLANs
– Fast Ethernet/Gigabit Ethernet
– Power over Ethernet (PoE)
– Link aggregation
– Quality of Service (QoS)
100-101 ICND1 Prüfungsfragen und Prüfungsantworten

9.What is the purpose of assigning an IP address to a switch?
A. provides local hosts with a default gateway address
B. allows remote management of the switch
C. allows the switch to respond to ARP requests between two hosts
D. ensures that hosts on the same LAN can communicate with each other
Answer: B
Explanation:
Switch is a layer 2 device and doesn’t use network layer for packet forwarding. The IP address may be
used only for administrative purposes such as Telnet access or for network management purposes.

Schreib einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *


*

Post Navigation