700-039 demo

Exam : 700-039

Title : Advanced Collaboration Architecture Sales Engineer

Version : DEMO

Cisco Additional Online Exams for Validating Knowledge 700-039 Prüfungsfragen

1.Which three statements are reasons why customers consider Cisco as their collaboration solutions

partner? (Choose three.)

A.The Cisco collaboration portfolio is built on open standards and stands for collaboration interoperability.

B.The Cisco collaboration portfolio is exclusive to software rather than hardware solutions.

C.The Cisco collaboration portfolio is creatively designed with a single solution model that fits all customer

choices.

D.Cisco has the most comprehensive collaboration portfolio and flexible delivery model offerings in the

market.

E.Cisco is the market leader with the best-in-class telephony, conferencing, and video solutions.

F.The Cisco comprehensive and flexible collaboration portfolio is lowest-priced option when compared to

competitors

Answer: A,D,E

Cisco Additional Online Exams for Validating Knowledge 700-039 Prüfungsfragen

2.Where will an account manager find the largest source of case studies, whitepapers, demos, and

vertical-oriented Information around Cisco Collaboration?

A.Collaboration Use Case

B.QuickStart for Cisco Collaboration

C.Cisco Competitive Edge Portal

D.Steps to Success

E.Cisco Collaboration business case

Answer: E

Cisco Additional Online Exams for Validating Knowledge 700-039 Prüfungsfragen

3.Once you define the customer’s value chain, you will be able to identify departments managing core

processes where the Cisco Collaboration Architecture will bring highest business value.

Which two of the following departments typically manage core processes? (Choose two.)

A.Procurement

B.Sales and Marketing

C.Logistics and Operations

D.HR Management

E.Research and Development

Answer: B,C

Cisco Additional Online Exams for Validating Knowledge 700-039 Prüfungsfragen

4.Which option leads to the development of high-level and detailed customer designs?

A.Mapping collaboration maps with the customer’s existing solutions

B.Mapping collaboration maps with the customer assessment procedure

C.Mapping collaboration maps with the customer business model

D.Mapping collaboration maps with the Cisco Collaboration Architecture solutions

Answer: D

Cisco Additional Online Exams for Validating Knowledge 700-039 Prüfungsfragen

5.Which two options represent the critical concerns of a desktop application manager regarding Cisco

Collaboration Architecture? (Choose two.)

A.Implementing instant messaging can become a security threat.How secure is your Collaboration

application?

B.I’m concerned about integration into our existing application infrastructure

C.Can your Collaboration application self-diagnose problems‘?

D.I’m concerned about the reporting capabilities of your desktop collaboration application

E.Collaboration sounds sophisticated, but how does this support our sales force?

Answer: A,B

Cisco Additional Online Exams for Validating Knowledge 700-039 Prüfungsfragen

6.Which two statements indicate that the customer needs an infrastructure that can efficiently

accommodate organizational changes? (Choose two.)

A.We need technology to dictate and lead business processes.

B.Collaboration applications must be flexible to quickly adapt to changes in user demand.

C.Collaboration equipment must be deployed at several locations and data centers.

D.The lifetime of any technology in our company is approximately two to three years

E.Future success of our company depends on operational agility.

Answer: B,E

Cisco Additional Online Exams for Validating Knowledge 700-039 Prüfungsfragen

7.Security plays an essential role in the Cisco Collaboration Architecture In which layers of the Cisco

Collaboration Architecture is security implemented?

A.Advanced Cisco security solutions are implemented in all layers of the Cisco Collaboration Architecture

model.

B.Security is implemented in all the layers except in the medianet services interface layer.

C.Cisco security solutions are integrated into the infrastructure layer and partially into the collaboration

services layer

D.Cisco provides advanced security solutions in the infrastructure and collaboration services layers while

the collaboration applications layer security is ensured by third-party solutions.

Answer: D

8.Which three statements are benefits of a financial analysis? (Choose three.)

A.It uses ROI measures that are always accepted by other stakeholders or the CFO.

B.It increases the size of the deal and the potential services revenue

C.It highlights strategic and tactical benefits.

D.It requires minimal resources and is risk-free

E.It encourages the customer to examine Cisco Unified Communications in more detail.

F.It is a simple process and it can be completed in time, well within the sales cycle.

Answer: B,C,E

Die Durchführung von der Prüfung 700-039 Advanced Collaboration Architecture Sales Engineer für Cisco Zertifizierung ist von großer Bedeutung, weil es notwendig ist, die Fähigkeit von einem zu beurteilen.

Testpassport Cisco Additional Online Exams for Validating Knowledge 700-039 Prüfungsfragen enthalten fast alle Aspekte des von Cisco empfohlenden Lehrplans und auch Platz für die up-to-date Inhalte, so dass Kandidaten immer bereit für 700-039 Advanced Collaboration Architecture Sales Engineer sien. Die Inhalte der Cisco Additional Online Exams for Validating Knowledge 700-039 Prüfungsfragen sind nicht nur eine großartige Möglichkeit, damit Sie auf die Prüfung vorbereiten können, sondern eine Herausforderung, die überprüft auch, was Sie bisher über Additional Online Exams for Validating Knowledge Zertifizierung gelernt haben. Auf diese Weise können Sie Ihre eigenen Grenzen definieren und Ihre Schwächen im Bereich von Additional Online Exams for Validating Knowledge identifizieren.

Solange Sie mit Testpassport Cisco Additional Online Exams for Validating Knowledge 700-039 Prüfungsfragen professionellen regelmäßig und ständig Übungen machen, versprechen wir Ihnen, dass Sie die Cisco Prüfung 700-039 Advanced Collaboration Architecture Sales Engineer beim ersten Versuch durchkommen. Ansonsten werden wir Ihnen ben Betrag vollständich zurück erstatten.

Wenn Sie Testpassport 700-039 Prüfungsmaterialien mal versuchen möchten, können Sie vorher 700-039 pdf Demo auf www.testpassport.de kostenlos testen.

Schreib einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *


*

Post Navigation