Category Archives: Microsoft

Microsoft 70-466 pdf Lernressourcen

Die heftigen Konkurrenzen in der Gesellschaft setzen immer mehr Meschen unter Druck. Deswegen steht die Erhöhung seiner Bewerbsfähigkeit an erster Stelle. Durch die Konzentration auf die Vorbereitung der Implementing Data Models and Reports with Microsoft SQL Server 2012 Prüfung erlangen die meisten Meschen die Microsoft SQL Server 2012 70-466 Zertifizierung.

Praxisprüfungen auf testpassport.ch sind die umfassendsten und genauesten. Mithilfe von 70-466 können Sie vergleichsweise erleichtert fühlen und ohne Weiteres Microsoft SQL Server 2012 70-466 Zertifizierung erhalten. Die 70-466 Prüfungsmaterialien stellen Ihnen zwei Versionen zur Verfügung. Auf der einen Seite können Sie mit PDF die Prüfungsfragen auswendig lernen, auf der aderen Seite können Sie mit Software die Prüfungsantworten besser im Gedächtnis bleiben. Mit der Veränderung der Prüfung haben die erfahrenden Dozenten und Experten auch diese Prüfungsunterlagen aktualisiert. Nach den Einkauf  der 70-466 Prüfungsfragen und Antworten brauchen Sie nur im Empfang die aktuellsten Unterlagen zu nehmen. Übrigens können Sie kostenlos innerhalb 12 Monate die 70-466 Aktualisierungsfragen und Antworten genießen.

70-672 Studiumsressourcen

Auf dem heutigen IT-Markt ist es
wichtig, sich durch Zertifizierungen auszuweisen um sein Wissen zu festigen und
auch konkurrenzfähig auf dem IT-Arbeitsmarkt zu bleiben. Das Microsoft MCTS
Zertifizierungsprogramm gilt weltweit als eines der bekanntesten und
anerkanntesten Zertifizierungsprogramme, z.B. der 70-672 Zertifizierungstest (
Design and Providing MS Vol Licensing Solutions to Large Orgs ). Es ist
einfacher, mit  Schulungsunterlagen auf
den 70-672 Test vorzubereiten. Durch das Lernen von 70-672 Schulungsmaterialien
können Sie schnell den Schwerpunkten der 70-672 Prüfung erfassen. Die 70-672
Studiumsressourcen mit Original-Prüfungsfragen und präzise Antworten, wie sie
in dem eigentlichen 70-672 Zertifizierungstest erscheinen, können Ihnen helfen,
die 70-672 Zertifizierungsprüfung reibungslos erfolgreich zu meistern. Die
detaillierten Analyse und Erläuterungen von den IT-Experten helfen den
Prüflingen, die Erkenntnisse leichter zu erfassen.

Sie könnten einjährige
Aktualisierung bei uns genießen. Falls Sie dringende Probleme haben, erreichen
Sie uns mit online Kundenservice. Wir wollten Ihre Problem für 70-672
Zertifizierung rechtzeitig erledigen.

Microsoft MCSE 70-341,Microsoft-Zertifizierungsprüfung

Microsoft MCSE 70-341
Exam Code:70-341
Prüfungsname:Core Solutions of Microsoft Exchange Server 2013
Nummer:115 Q&As
Aktualisiert:14-Apr-2014
Bereiten Sie die Microsoft-Zertifizierungsunterlagen vor ?
Haben Sie viel Zeit für die Vorbereitung ?
Testpasssport ist eine Website, die Bedürfnisse der Kunden abdecken können. Diejenigen, die unsere Simulationssoftware zur Microsoft-Zertifizierungsprüfung benutzt und die Prüfung betanden haben, sind unsere Stammgäste geworden. Testpasssport steht Ihne die neueste Prüfungsunterlage zur Verfügung, die Ihnen beim Bestehen der Microsoft 70-341 Zertifizierungsprüfung hilft.
Unsere Prüfungsfragen und Antworten sind nach Ziel des Prüfungszentrum. 70-341 sind von den Experten und Fachleute geschrieben.
70-341 Unterlagen haben 100% Pass-Grantie. Das heißt, können Sie unsere Worte halten, dass Sie mit unsere Unterlagen 100% die Prüfung bestehen können. Falls Sie die Prüfung nicht bestehen haben, geben wir vollen Gebühren zurück.
Nachdem Sie bei uns gekauft haben, können Sie innerhalb 1 Jahr kostenlos Update für die Unterlagen bekommen. Wenn die Prüfung von eine andere Prüfung ersetzen, geben wir auch die ersetzete Prüfung.
Dann können Sie die Qualität von uns überprüfen, bevor Sie bei uns kaufen zu entscheiden.

Microsoft MB2-703 Prüfungsfragen

MB2-703 ist eine Prüfung von der Microsoft Microsoft Dynamics CRM Zertifizierung. Das Produkt besteht aus Prüfungsfragen und Antworten (Druckbare Version) und Testing Engnie (Software Version).
Alle MB2-703 Prüfungsfragen werden regelmäßig aktualisiert. Die sind von erfahrenen IT Experten geschrieben.
Sie können versuchen das Demos, bevor Sie das Produkt zum Kauf entscheiden. Das ist natürlich kostenlos. MB2-703 Prüfungsfragen und Antworten werden Ihnen bei der Prüfung helfen.
wir haben viele Überlegenheits:
Regelmaßig aktualisiert:
MB2-703 Prüfungsfragen und Antworten sind regelmaßig aktualisiert, so dass Sie immer die neueste Prüfungsfragenkatalog bekommen. MB2-703 Lernressourcen neueste Informationen können auch bei uns behalten. Wie z.B. die Prüfung hat geändert oder ersetzen von eine andere Prüfung.
Mehr als 96% echte Fragen und Antworten:
Unsere Prüfungsfragen und Antworten sind nach Ziel des Prüfungszentrum. MB2-703 Lernmaterialien sind von den Experten und Fachleute geschrieben.
100% Pass-Garantie für MB2-703 Zertifizierungsunterlagen:
MB2-703 Unterlagen haben 100% Pass-Grantie. Das heißt, können Sie unsere Worte halten, dass Sie mit unsere Unterlagen 100% die Prüfung bestehen können. Falls haben Sie die Prüfung nicht bestehen, geben wir vollen Gebühren zurück.
Kostenlose Demo herunterladen zu können:
Fast jede Prüfungsunterlagen haben Demo. Dann können Sie die Qualität von uns überprüfen, bevor Sie bei uns kaufen zu entscheiden.
1 Jahr kostenlos Update:
Nachdem Sie bei uns gekauft haben, können Sie innerhalb 1 Jahr kostenlos Update für die Unterlagen bekommen. Wenn die Prüfung von eine andere Prüfung ersetzen, geben wir auch die ersetzete Prüfung.

MS 70-463 Demo

Vielleicht haben alle Leute schon gewissen, dass die MS Prüfung 70-463 Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012 nicht einfach zu erwerben ist. Testpassport 70-463 Prüfungsaufgaben können Ihnen helfen. MS 70-463 Prüfungsfragen und Prüfungsantworten auf www.testpassport.de werden von den IT-Profils den aktuellsten Microsoft Zertifikaten zufolge geforscht und geschrieben. Fast alle Schwerpunkten in der Prüfung enthalten Testpassport 70-463 Prüfungsaufgaben. Solange man mit den 70-463 Prüfungsfragen und Prüfungsantworten regelmäßig üben, kann er die Schwerpunkten zu Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012 beherrschen und die MCSA Zertifizierung oder MCSE Zertifizierung leichter bestehen.
Bevor man Testpassport Prüfungsaufgaben bestellen, kann er zuerst die kostenlose 70-463 Demo herunterladen und probieren. Die Demo haben zwei Version: PDF Version und SOFT Version.

MS 70-463 Demo
Exam : 70-463
Title : Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server 2012
Version : Demo
1.You are developing a project that contains multiple SQL Server Integration Services (SSIS) packages.
The packages will be deployed to the SSIS catalog. One of the steps in each package accesses an FTP
site to download sales transaction data. You create project parameters to store the username and
password that are used to access the FTP site. You need to ensure that the username and password
values are encrypted when they are deployed.
What should you do?
A. Set the Sensitive property of the parameters to True.
B. Set the Protection Level property of the package to Encrypt Sensitive With User Key.
C. Change the parameters to package parameters.
D. Change the project to the Legacy Deployment model.
Answer: A
Testpassport 70-463 Prüfungsaufgaben

2.You develop a SQL Server Integration Services (SSIS) package that imports SQL Azure data into a data
warehouse every night. The SQL Azure data contains many misspellings and variations of abbreviations.
To import the data, a developer used the Fuzzy Lookup transformation to choose the closest-matching
string from a reference table of allowed values. The number of rows in the reference table is very large.
If no acceptable match is found, the Fuzzy Lookup transformation passes a null value.
The current setting for the Fuzzy Lookup similarity threshold is 0.50.
Many values are incorrectly matched.
You need to ensure that more accurate matches are made by the Fuzzy Lookup transformation without
degrading performance.
What should you do?
A. Change the Exhaustive property to True.
B. Change the similarity threshold to 0.55.
C. Change the similarity threshold to 0.40.
D. Increase the maximum number of matches per lookup.
Answer: B
Testpassport 70-463 Prüfungsaufgaben

3.You install a SQL Server 2012 database engine instance on a production server. A month later, you
install SQL Server 2012 Integration Services (SSIS). You must develop an SSIS project and deploy it to
the server by using the Project Deployment model. Operations Log records that are outside the
configured retention period must be cleaned automatically. You need to create the SSIS catalog on the
production server.
What should you do? (Each correct answer presents part of the solution. Choose all that apply.)
A. Enable XP Command Shell.
B. Enable CLR Integration.
C. Enable OLE Automation.
D. Start the SQL Server Browser service.
E. Enable Cross Database Ownership Chaining
F. Start the SQL Server Agent service
G. Enable Ad Hoc Remote Queries.
Answer: B, F
Testpassport 70-463 Prüfungsaufgaben

4.DRAG DROP
A SQL Server Integration Services (SSIS) package named DataFeed interacts with an external vendor
data feed. The package is executed several times a day, either as part of other packages‘ control flow or
by itself. The external data feed is unreliable because network failures and slow response times are
frequent. The package is currently deployed on the file system. To analyze the reliability of the external
data feed, you must collect execution data.
Every time the DataFeed package is executed, the following information must be logged:
– Start Time
– End Time
– Execution Result
– Execution Duration
You need to design a logging solution that meets the requirements by using the least amount of
administrative and development effort.
Which three actions should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the
list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.)
Answer:
5.A SQL Server Integration Services (SSIS) package on a computer is failing periodically in production.
The package was created less than one year ago and was deployed to the SSIS catalog. Sometimes the
package is started on a SQL Agent schedule; sometimes the package is started manually by an SSIS
developer by using the Object Explorer in SQL Server Management Studio. You need to identify the
authenticated user responsible for starting the package each time it failed in the past.
Where can you find this information?
A. the SQL Server Log
B. the SSISDB.[catalog].[executions] view
C. the SSISDB.[catalog].[event_messages] view
D. the SQL Agent Job History
E. the SQL Agent Error Log
Answer: B
Testpassport 70-463 Prüfungsaufgaben

6.You maintain a SQL Server Integration Services (SSIS) package. The package was developed by using
SQL Server 2008 Business Intelligence Development Studio (BIDS). The package includes custom
scripts that must be upgraded. You need to upgrade the package to SQL Server 2012.
Which tool should you use?
A. SSIS Upgrade Wizard in SQL Server 2008 BIDS
B. SSIS Upgrade Wizard in SQL Server Data Tools
C. SQL Server DTExecUI utility (dtexecui.exe)
D. SQL Server dtexec utility (dtexec.exe)
Answer: B

MCITP für Office 365 70-323 Prüfungsunterlagen auf Deutsch

Was kann man mit der schwere MCITP for Office 365 70-323 Prüfung tun? Testpassport deutsche Microsoft MCITP 70-323-DE Prüfungsfragen und Antwoten können einem helfen, die Administering Office 365 70-323 Prüfung ablegen möchten. Die deutsche 70-323 Prüfungsunterlagen auf www.testpassport.de werden von den IT-Profils den aktuellsten MCITP Zertifizierungen zufolge geforscht und geschrieben. Fast alle Schwerpunkten in der Prüfung enthalten Microsoft MCITP 70-323-DE Prüfungsfragen und Antwoten.

Testpassport deutsche Microsoft MCITP 70-323-DE Prüfungsfragen und Antwoten bieten Ihnen die Möglichkeit, Ihre Kenntnisse und Fähigkeiten in einer simulierten Microsoft Zertifizierung-Testumgebung zu testen. Wir glauben, dass MCITP für Office 365 70-323 Prüfungsunterlagen auf Deutsch mit der Hilfe Ihrer eigenen Erfahrung wird Ihnen Administering Office 365 70-323 Prüfung viel leichter und einfacher. Außderdem, solange Sie mit Testpassport 70-323-DE Prüfungsfragen und Antwoten regelmäßig Übungen machen, versprechen wir Ihnen, dass Sie die MCITP Zertifizierungsprüfung 70-323 bei Ihrem ersten Versuch durchkommen. Sonst werden wir Ihnen Ihr volle Kosten zurückgeben.

Hier könnten Sie einige deutsche 70-323 Fragen gratis testen.

Exam  :  70-323

Titel : Administering Office 365

Version : Demo

deutsche Microsoft MCITP 70-323-DE Prüfungsfragen und Antwoten

1. Ihr Unternehmen hat ein Hauptbüro und eine Zweigstelle. Die beiden Unternehmen verbinden sich direkt mit dem Internent. Die Verbindung der Zweigstelle mit der Bandbreite ist begrenzt. Diese Gesellschaft setzt Microsoft Lync Online ein. Sie müssen festlegen, wenn Lync Online benutzt wird, benutzen die Benutzer der Zweigstelle nur das instant messaging (IM). Und Sie müssen verhindern, dass die Benutzer sich mit den Ton- oder Bildfrequenzen verbinden.

Was sollen Sie tun?

A. Auf der Firewall in der Zweigstelle blockieren alle ausgehenden Datenverkehr auf Port 5061.

B. Von den Office-365-Portal ändern Sie die Benutzereigenschaften der einzelnen Benutzer in der Zweigstelle.

C. Von den Office-365-Portal konfigurieren Sie die Lizenzeinstellung der einzelnen Benutzer in der Zweigstelle.

D. Stellen Sie nur die Lync 2010 Teilnehmer-Client in allen Benutzer in der Zweigstelle ein.

Antwort: B

2. Ihr Unternehmen hat 100 Benutzermailbox. Das Unternehmen erwirbt ein Abonnement für Office 365 für die berufständigen und kleinen Unternehmen. Sie müssen die Litigation Hold-Funktion für jedes Postfach ermöglichen.

Was sollen Sie zuerst tun?

A. Erwerben Sie ein Abonnement für Office 365 für mittelständische Unternehmen und Unternehmen.

B. Aktivieren Sie die Überwachungsprotokollierung für alle Postfächer.

C. Ändern Sie die Standardaufbewahrungsrichtlinie..

D. Erstellen Sie eine Serviceanfrage.

Antwort:A

deutsche Microsoft MCITP 70-323-DE Prüfungsfragen und Antwoten

3.DRAG DROP

Ihr Unternehmen hat eine Office-365-Abonnement. Das Unternehmen aktualisiert laut der folgenden Forderungen die Politik der Sicherheit des Emails.

• Alle Email-Nachrichten, die schon über 2 Jahren sind, müssen automatisch gelöscht werden, außer wenn ein Benutzer die Nachrichten für einen längeren Zeitraum vorbehalten möchte.

• Alle E-mail-Nachrichten werden Legal geschickt, der aus einer Verteilergruppe stammt, und muss im einzelen Mailbox für 5 Jahren gespeichert werden.

• Alle E-mail-Nachrichten aus dem Unternehmen werden an das Internet gesendet, müssen einen Haftungsausschluss enthalten.

Sie müssen Office 365 konfigurieren, um die Anforderungen der Sicherheitspolitik zu befolgen.

Welche Funktionen sollten Sie konfigurieren? Um zu antworten, ziehen Sie beim Antwort-Bereich die entsprechende Funktion auf die richtige Voraussetzung.

clip_image001

Antwort:

deutsche Microsoft MCITP 70-323-DE Prüfungsfragen und Antwoten

4. Ihr Unternehmen hat eine Office-365-Abonnement. Sie müssen die Bezeichnung "Externe" in die Betreffzeile jeder E-Mail hinfügen, die von Ihrer Organisation von einem externen Sender empfängt wird.

Was sollten Sie tun?

A. Von der Exchange-Systemsteuerung fügen Sie ein MailTip.

B. Von der Forefront Online Protection Administration Center stellen Sie die Fußzeile für ausgehende E-Mail ein.

C. Starten Sie das Cmdlet Enable-InboxRule.

D. Von der Exchange-Systemsteuerung führen Sie den neuen Regel-Assistenten.

Antworten: D

Aktuelle MS MB7-700 Prüfungsfragen und Antworten

Microsoft Zertifizierung gilt weltweit als eines der bekanntesten und anerkanntesten Zertifizierung. Bei der Vorbereitung auf Microsoft Dynamics NAV 2013 Installation & Configuration MB7-700 Prüfung empfehle ich Ihnen Testpassport MB7-700 Prüfungsaufgaben. Es ist einfacher, mit aktuellen MS MB7-700 Prüfungsfragen und Antworten auf die ms Prüfung vorzubereiten. Durch das Lernen von Testpassport MB7-700 Prüfungsaufgaben können Sie schnell den Schwerpunkten in Microsoft Dynamics NAV 2013 MB7-700 erfassen.

Die detaillierten Analyse und Erläuterungen von den IT-Experten in Testpassport MS MB7-700 Prüfungsfragen und Antworten helfen den Prüflingen, die Erkenntnisse über Microsoft Dynamics NAV 2013 Zertifizierung leichter zu erfassen.

Mit aktuellen MS MB7-700 Prüfungsfragen und Antworten verpassen Sie keine Neuigkeit. Testpassport MB7-700 Prüfungsaufgaben werden rechtzeitig mit der Änderung der echten Microsoft Dynamics NAV 2013 Zertifizierung aktualisiert, damit Sie immer mit der neuesten Version auf Microsoft Dynamics NAV 2013 Installation & Configuration MB7-700 Prüfung vorbereiten können.

MB7-700 Demo

Exam : MB7-700
Title : Microsoft Dynamics NAV 2013 Installation & Configuration
Version : Demo

aktuelle MS MB7-700 Prüfungsfragen und Antworten

1.Which element belongs to the core architecture of an installation of Microsoft Dynamics NAV?
A. Microsoft Dynamics NAV Server Administration tool
B. Microsoft Office Outlook Add-In
C. Microsoft Dynamics NAV Development Environment
D. Microsoft Dynamics NAV Service tier
Answer: D
2.What are two advantages to using Microsoft Dynamics NAV 2013 when deployed on SQL Server
compared to using Microsoft Dynamics NAV 2009 deployed on SQL Server? (Each correct answer
presents part of the solution. Choose two.)
A. ability to trace the run queries for each Microsoft Dynamics NAV user on SQL Server
B. improved performance
C. removes the requirement for FlowFields
D. removes the requirement for delegation
Answer: BD
aktuelle MS MB7-700 Prüfungsfragen und Antworten

3.What is the operating system requirement for Microsoft Dynamics NAV Server?
A. a 16-bit, 32-bit, or 64-bit operating system
B. a 16-bit operating system
C. a 32-bit operating system
D. a 64-bit operating system
Answer: D
4.Which component transfers information between the Windows client and SQL Server?
A. Microsoft Dynamics NAV Server
B. Database tier
C. Microsoft Business Framework
D. Client tier
Answer: A
aktuelle MS MB7-700 Prüfungsfragen und Antworten

5.Which element can be published as a SOAP web service?
A. report
B. XMLport
C. query
D. page
Answer: D
6.How can you run the Microsoft Dynamics NAV Application Server?
A. from the SharePoint client
B. from the Development Environment
C. as a Windows service
D. from the Windows client
Answer: C

Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung

Testpassport Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung enthalten fast alle Aspekte des von Microsoft empfohlenden Lehrplans und auch Platz für die up-to-date Inhalte, so dass Kandidaten immer bereit für 70-673 TS: Designing, Assessing, and Optimizing Software Asset Management (SAM) Prüfung sien. Die Inhalte der Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung sind nicht nur eine großartige Möglichkeit, damit Sie auf die Prüfung vorbereiten können, sondern eine Herausforderung, die überprüft auch, was Sie bisher über MCTS Zertifizierung gelernt haben. Auf diese Weise können Sie Ihre eigenen Grenzen definieren und Ihre Schwächen im Bereich von Microsoft identifizieren.
Die Durchführung von der Prüfung 70-673 TS: Designing, Assessing, and Optimizing Software Asset Management (SAM) ist von großer Bedeutung, weil es notwendig ist, die Fähigkeit von einem zu beurteilen.
Wir liefern allen Kunden vor dem Einkauf der Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung kostenlose Demo, die immer aktuell bleiben. Die 70-673 Demo haben zwei Version. Eine ist Gedruckte PDF Version, die Andere ist interaktive Testing Engine.
Exam : 70-673
Title : TS: Designing, Assessing, and Optimizing Software Asset Management (SAM)
Version : Demo

Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung

1.You are responsible for the company network and provide technical support for your company. You are
in charge of offering service for a customer. This customer has an office in Boston. Now the customer
intends to donate 500 desktop computers to a local charity organization. All computers have preinstalled
with Windows. Since you are the technical support, you are asked to make sure that the customer can
donate the computers and remain in compliance with all applicable licensing agreements. The solution
must provide as many hardware and software resources as possible for the charity organization.
What action should you perform?
A. First, the hard disks should be removed from all computers. Then the computers should be transferred
to the nonprofit organization and you should suggest that they purchase a new Windows license for each
computer under a full packaged product (FPP) licensing agreement.
B. For each computer, a Windows license needs to be purchased under a volume licensing agreement.
Then computer and the license should be transferred to the nonprofit organization.
C. First the operating system and Certificate of Authenticity (COA) should be removed from each
computer. Then the computers should be transferred to the nonprofit organization.
D. First you should use the original media to reinstall Windows. Then the computers, media, Certificates
of Authenticity (COAs), and manuals should be transferred to the nonprofit organization.
Answer: D
Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung

2.You are in charge of offering service for a customer named Alex. Your daily job is to manage the
software asset lifecycle for Alex. According to the security policy of Alex, only approved software can be
installed and used by employees. Now you get an order from the Alex, according to his requirements, a
process should be implemented to support that security policy.
So which process below should be implemented to achieve that goal.?
A. The Client Access Licenses (CALs) approval process should be implemented.
B. The change management process should be implemented.
C. The license recovery process should be implemented.
D. The intrusion detection process should be implemented.
Answer: B
Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung

3.You are responsible for the company network and provide technical support for your company. You are
in charge of offering service for a customer. In his company, there is a centralized software purchase
process. Alex notices that department heads use their personal credit cards to purchase software at times.
Therefore, he decides to cut down the amount of software purchasing by the department heads. Since
you can provide technical support, he assigns this task to you.
What action should you perform to accomplish your task?
A. In order to accomplish the task, a SAM awareness and education program should established.
B. In order to accomplish the task, a software inventory tool should be implemented.
C. In order to accomplish the task, a SAM optimization assessment should be performed.
D. In order to accomplish the task, the Business Software Alliance (BSA) should be notified.
Answer: A
Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung

4.You are responsible for the company network and provide technical support for your company. You are
in charge of offering service for a customer. Now you are asked to secure funding for a SAM program. You
collect the following information from a customer. In the customer‘ company, departments use different
versions of Microsoft Office; hardware inventory is incomplete, users perform the installation of
unsupported software, all software purchasing is decentralized. You have to find out two benefits that
support implementing a SAM program for the customer.
Which two benefits should you identify? (Choose more than one.)
A. The benefit is improved payment processes
B. The benefit is improved project management processes
C. The benefit is decreased licensing costs
D. The benefit is decreased IT support costs
Answer: CD
Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung

5.You are responsible for the company network and provide technical support for your company. You are
in charge of offering service for a customer. This customer has a SAM tool. The customer collects
hardware inventory by using the SAM tool. Since you can provide technical support, the customer asks
you to confirm whether the number of desktop computers discovered is accurate. In order to accomplish
this task, what action should you perform?
A. To accomplish this task, on each server, a Microsoft System Center Configuration Manager (CfgMgr)
client needs to be installed.
B. To accomplish this task, the hardware refresh cycle needs to be identified.
C. To accomplish this task, the data needs to be compared against the original build inventory.
D. To accomplish this task, you should conduct a manual inventory and then it needs to be compared
against the SAM tool results.
Answer: D
Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung

6.You are responsible for the company network and provide technical support for your company. You are
in charge of offering service for a customer. The customer has the following three key performance
indicators. The first one is that the company has defined and approved SAM plan. The second one is that
sign-off on SAM reports is performed every year. The third one is that the company has identified direct
SAM responsibility throughout the company. Since you are the technical support, the customer assigns a
task to you. You are asked to identify the minimum SAM maturity level represented by all of these
indicators.
Which maturity level should be identified?
A. Standardized needs to be identified.
B. Basic needs to be identified.
C. Dynamic needs to be identified.
D. Rationalized needs to be identified.
Answer: A
Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung

7.You are responsible for the company network and provide technical support for your company. You are
in charge of offering service for a customer named Alex. Hardware and software inventory procedures as
well as Volume license agreements have been collected by you for Alex. Alex requires that the scope of a
SAM program assessment should be defined for him. Since you are the technical support, you have to
achieve this for him. In order to accomplish that task, which information below should be used?
A. In order to accomplish that task, number of IT staff should be used.
B. In order to accomplish that task, physical asset locations should be used.
C. In order to accomplish that task, preferred software vendor should be used.
D. In order to accomplish that task, number of contract employees should be used.
E. None of the above.
Answer: B
Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung

8.You are responsible for the company network and provide technical support for your company. You are
in charge of offering service for a customer named Alex. According to the requirement of Alex, a SAM
improvement plan will be implemented for him. When you try to achieve that goal, you should make sure
that the accurate software purchasing information has been maintained by Alex.
In order to accomplish that task, what action should be performed?
A. All approved software vendors should be identified to accomplish that task.
B. All approved software budgets should be identified to accomplish that task.
C. The SAM ROI Calculator should be run to accomplish that task.
D. All software acquisitions should be monitored to accomplish that task.
E. The budget approval process should be optimized to accomplish that task.
Answer: D
Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung

9.You are responsible for the company network and provide technical support for your company. You are
in charge of offering service for a customer named Alex. According to the requirement of Alex, a SAM
program will be implemented for him. To meet his requirement, not only you collect 50 percent Hardware
inventory of all computers, but also you collect executive sponsorship and budget approval, besides, you
collect Microsoft License Statement (MLS), which is reconciled against license purchase records. Now
you get an order from the CIO, according to his requirements, the installations of applications on all
networked computers should be identified.
In order to accomplish that task, what action should you perform?
A. You should implement a software discovery tool.
B. You should implement a software license tracking tool.
C. You should implement an application license tracking tool.
D. You should implement an application patch management tool.
E. You should implement a SAM program dashboard.
Answer: A

MS 70-410 Prüfungsfragen und Antworten

Während Ihrer Vorbereitung auf MS 70-410 Installing and Configuring Windows Server 2012 Prüfung sollen Microsoft Windows Server 2012 70-410 Prüfungsunterlagen auf www.testpassport.de ein hilfsreiches Werkzeug für Sie.
Wir stellen Informationen und Trainings zu Prüfung 70-410 und ermöglichen Ihnen so den strategischen Ausbau der Prüfung und ein gutes Verständnis zu Installing and Configuring Windows Server 2012. Mit Prüfungsähnlicher Fragenstellung in Testpassport MS 70-410 Prüfungsfragen und Antworten wird Ihnen möglich, Installing and Configuring Windows Server 2012 70-410 Zertifizierungsprüfung direkt im ersten Anlauf erfolgreich zu bestehen, damit MCSA Zertifizierung oder MCSE Zertifizierung leichter erwerben. Die Microsoft Windows Server 2012 70-410 Prüfungsunterlagen verfügen über mehr als 99% aktuellsten Originalfragen (einschließlich richtiger Antworten). Alle MS 70-410 Prüfungsfragen und Antworten werden von professionellen Zertifizierungsdozenten nach den neusten Prüfungsunterlagen den Microsoft Zertifizierungen ausgearbeitet und überprüft.
Wir liefern allen Kunden vor dem Einkauf kostenlose 70-410 Demo, die immer aktuell bleiben. Die Prüfungsdemo haben zwei Version. Eine ist Gedruckte PDF Version, die Andere ist interaktive Testing Engine.

Exam : 70-410
Title : Installing and Configuring Windows Server 2012
Version : Demo

MS 70-410 Prüfungsfragen und Antworten
1.You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012. Server1 has the Hyper-V server role
installed.
The disks on Server1 are configured as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.)
You create a virtual machine on Server1. You need to ensure that you can configure a pass-through disk
for the virtual machine.
What should you do?
A. Delete partition E.
B. Convert Disk 1 to a GPT disk.
C. Convert Disk 1 to a dynamic disk.
D. Take Disk 1 offline.
Answer: D
MS 70-410 Prüfungsfragen und Antworten

2.You have a server named Server1 that runs Windows Server 8. Server1 has the Hyper-V server role
installed. You have fixed-size VHD named Files.vhd. You need to make the contents in Files.vhd available
to several virtual machines.
The solution must meet the following requirements:
– Ensure that if the contents are changed on any virtual machine, the changes are not reflected on the
other virtual machines.
– Minimize the amount of disk space used.
What should you do?
A. Create a dynamically expanding VHDX. Transfer the information from Files.vhd to the new VHDX file.
B. Create a fixed-size VHDX. Transfer the information from Files.vhd to the new VHDX file.
C. Convert Files.vhd to a dynamically expanding VHD.
D. Create differencing VHDs that use Files.vhd as the parent disk.
Answer: D
MS 70-410 Prüfungsfragen und Antworten

3.You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012. Server1 has the Hyper-V server role
installed. On Server1, you create a virtual machine named VM1. VM1 has a legacy network adapter. You
need to assign a specific amount of available network bandwidth to VM1.
What should you do first?
A. Remove the legacy network adapter, and then run the Set-VMNetworkAdaptercmdlet.
B. Add a second legacy network adapter, and then run the Set-VMNetworkAdoptercmdlet.
C. Add a second legacy network adapter, and then configure network adapter teaming.
D. Remove the legacy network adapter, and then add a network adapter.
Answer: D
MS 70-410 Prüfungsfragen und Antworten

4.Your network contains an Active Directory domain named adatum.com. The domain contains a server
named Server1 that runs Windows Server 2012. On a server named Core1, you perform a Server Core
Installation of Windows Server 2012. You join Core1 to the adatum.com domain. You need to ensure that
you can use Event Viewer on Server1 to view the event logs on Core1.
What should you do on Core1?
A. Run the Enable-NetFirewallRulecmdlet.
B. Run sconfig.exeandconfigure remote management.
C. Run the Disable-NetFirewallRulecmdlet.
D. Run sconfiq.exeandconfigure the network settings.
Answer: A
MS 70-410 Prüfungsfragen und Antworten

5.Your network contains a file server named Server1 that runs Windows Server 2012. All client computers
run Windows 8.You need to ensure that when users are connected to the network, they always use local
offline files that are cached from Server1.
Which Group Policy setting should you configure?
A. Configure slow-link mode
B. Configure Slow link speed
C. Enable file synchronization on costed networks
D. Turn on economical Application of Administratively assigned Offline Files
Answer: A
MS 70-410 Prüfungsfragen und Antworten

6.Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. All servers run either Windows
Server 2008 R2 or Windows Serve 2012. All client computers run either Windows 7 or Windows 8. The
domain contains a member server named Server1 that runs Windows Server 2012. Server1 has the File
and Storage Services server role installed. On Server1, you create a share named Share1. You need to
ensure that users can use Previous Versions to restore the files in Share1.
What should you configure on Server1?
A. The Shadow Copies settings
B. A Windows Server Backup schedule
C. A data recovery agent
D. The Recycle Bin properties
Answer: A
MS 70-410 Prüfungsfragen und Antworten

7.You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012. Server1 has the Print and
Document Services server role installed. Server1 is connected to two identical print devices. You need to
ensure that users can submit print jobs to the print devices. The solution must ensure that if one print
device fails, the print jobs will print automatically on the other print device.
What should you do on Server1?
A. Add two printers and configure the priority of each printer.
B. Add one printer and configure printer pooling.
C. Install the Network Load Balancing (NLB) feature, and then add one printer.
D. Install the Failover Clustering feature, and then add one printer.
Answer: B
MS 70-410 Prüfungsfragen und Antworten

8.Your network contains a server named Server1 that runs Windows Server 2012. Server1 has the Print
and Document Services server role installed. You connect a new print device to the network. The
marketing department and the sales department will use the print device. You need to provide users from
both departments with the ability to print to the network print device. The solution must ensure that if there
are multiple documents queued to print, the documents from the sales users print before the documents
from the marketing users.
What should you do on Server1?
A. Add two printers. Modify the priorities of each printer and the security settings of each printer.
B. Add two printers and configure printer pooling.
C. Add one printer and configure printer pooling.
D. Add one printer. Modify the printer priority and the security settings.
Answer: A
MS 70-410 Prüfungsfragen und Antworten

9.You have a server named Server2 that runs Windows Server 2012.
You open Server Manager on Server2 as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.)
The Everyone group has read share permission and read NTFS permission to Sources. You need to
ensure that when users browse the network, the Sources share is not visible.
What should you do?
A. From the properties of the Sources folder, remove the Sources share, and then share the Sources
folder as Sources$.
B. From the properties of the Sources folder, deny the List Folder Contents permission for the Everyone
group.
C. From the properties of the Sources share, configure access-based enumeration.
D. From the properties of the Sources folder, configure the hidden attribute.
Answer: A

Microsoft MCSD 70-485 Zertifizierungsfragen

70-485 Demo

Exam : 70-485
Title : Advanced Windows Store App Development using C#
Version : DEMO

1.You need to set the PlayTo source in the LoadFile() method.Which line of code should you insert at line
PT30?
A.playToManager.SetSource(stream, contentType);
B.element.SetSource(stream, contentType);
C.element.SetSource(videoFile, contentType);
D.dispatcher.SetSource(stream, contentType);
Answer: B
Microsoft MCSD 70-485 Zertifizierungsfragen

2.You are developing a Windows Store app that invokes asynchronous methods to keep the app
responsive to user actions.The app must handle exceptions gracefully, so they are never displayed to the
user.Which code segment should you use?
A.private async void SearchButton_Click(object sender, RoutedEventArgs e){try{var result = await
this.SearchAsync();searchLabel.Text = "Found " + result.Count + " results" +
Environment.NewLine;…}catch (Exception ex){…}}
B.private async void SearchButton_Click(objectsender, RoutedEventArgse){varresult =
awaitthis.SearchAsync();try{searchLabel.Text = "Found " + result.Count + " results"+
Environment.NewLine;…}catch(Exceptionex){…}}
C.private dynamic SearchButton_Click(object sender, RoutedEventArgs e){try{var result =
this.SearchAsync();searchLabel.Text = "Found " + result.Count + " results" +
Environment.NewLine;…}catch (Exception ex){…}}
D.private async void SearchButton_Click(objectsender, RoutedEventArgs e){varresult =
this.SearchAsync() await;try{searchLabel.Text = "Found "+ result.Count + " results"+
Environment.NewLine;…}catch(AsynchronousExceptionex){…}}
Answer: A
3.You need to meet the business requirements about downloading and uploading.How should you
configure the app? (To answer, select the appropriate options from each drop-down list in the .)
1.User actions
2.Control channel
3.Wide Logo Only
4.Playback status
5.Device availability
6.Badge Logo and Wide Logo
7.Photo file stream
8.Badge and Tile Text
9.Tile
10.Badge Logo and Tile Image
11.Tile Image Only
Answer: A3,B6,C8
Microsoft MCSD 70-485 Zertifizierungsfragen

4.You are developing a Windows Store app that saves a file to a cloud service for other apps to use.You
need to configure the app manifest.Which declaration should you use? (To answer, select the appropriate
declaration from the drop-down list in the .)
Answer: B
5.You need to ascertain whether the device that the app is running on has a compass.Which line of code
should you insert at line CE43?
A.while(Windows.Devices.Sensors == Compass)
B.if (Compass.GetDefault() != null)
C.if (Compass.GetDefault() == Compass.FirstOrDefault)
D.if(Compass.GetCurrentReading() != null)
Answer: B
6.You are developing a Windows Store app.You need to create and run unit tests for the app.Which three
actions should you perform in sequence? (To answer, move the appropriate actions from the list of actions
to the and arrange them in the correct order.)
A.Create a new unit test solution.
B.Create a unit test project in the existing solution.
C.Add code to the test classes and run the tests.
D.Modify the Package.appxmanifest file with the appropriate settings.
E.Create a Unittest.appxmanifest file to store the test settings.
F.Modify the production classes to implement the test code.
Answer: BCE

Microsoft MCSD 70-485 Zertifizierungsfragen auf www.testpassport.de ist die beste Wahl für die wegen seiner hohen Qualität. In Testpassport Microsoft MCSD 70-485 Zertifizierungsfragen gibt es einschließlich der Fragen, Antworten und zielgenaue Erläuterungen von einer Gruppe der IT-Experten geliefert. Studieren Sie mit den Advanced Windows Store App Development using C# 70-485 Prüfungsunterlagen , darum Sie viel leichter 70-485 ablegen. Aktualisieren Ihre Zertifizierung für Microsoft Zertifizierung. Es ist eimen immer wieder sehr aufwändig, sich auf die neuen Produkte vorzubereiten. Eine gute Möglichkeit zur Vorbereitung auf Prüfung 70-485 Advanced Windows Store App Development using C# ist, Testpassport Microsoft MCSD 70-485 Zertifizierungsfragen zu studieren. Mit Testpassport originale 70-485 Prüfungsunterlagen, die alle Kernpunkte in Advanced Windows Store App Development using C# abdecken, bereiten Sie sich effizient auf MCSD Zertifizierung vor.
Testpassport Microsoft MCSD 70-485 Zertifizierungsfragen werden von 365 Tagen kostenlosen Updates gesichert, was bedeutet, dass Sie immer die neuesten Updates zu Zertifizierungsprüfung 70-485 Advanced Windows Store App Development using C# bekommen werden. Wenn Sie die Testpassport Microsoft MCSD 70-485 Prüfungsunterlagen von uns kaufen, bekommen Sie kostenlose Updates für alle Produkte bis zu 365 Tage (12 Monate)!