Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung

Testpassport Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung enthalten fast alle Aspekte des von Microsoft empfohlenden Lehrplans und auch Platz für die up-to-date Inhalte, so dass Kandidaten immer bereit für 70-673 TS: Designing, Assessing, and Optimizing Software Asset Management (SAM) Prüfung sien. Die Inhalte der Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung sind nicht nur eine großartige Möglichkeit, damit Sie auf die Prüfung vorbereiten können, sondern eine Herausforderung, die überprüft auch, was Sie bisher über MCTS Zertifizierung gelernt haben. Auf diese Weise können Sie Ihre eigenen Grenzen definieren und Ihre Schwächen im Bereich von Microsoft identifizieren.
Die Durchführung von der Prüfung 70-673 TS: Designing, Assessing, and Optimizing Software Asset Management (SAM) ist von großer Bedeutung, weil es notwendig ist, die Fähigkeit von einem zu beurteilen.
Wir liefern allen Kunden vor dem Einkauf der Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung kostenlose Demo, die immer aktuell bleiben. Die 70-673 Demo haben zwei Version. Eine ist Gedruckte PDF Version, die Andere ist interaktive Testing Engine.
Exam : 70-673
Title : TS: Designing, Assessing, and Optimizing Software Asset Management (SAM)
Version : Demo

Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung

1.You are responsible for the company network and provide technical support for your company. You are
in charge of offering service for a customer. This customer has an office in Boston. Now the customer
intends to donate 500 desktop computers to a local charity organization. All computers have preinstalled
with Windows. Since you are the technical support, you are asked to make sure that the customer can
donate the computers and remain in compliance with all applicable licensing agreements. The solution
must provide as many hardware and software resources as possible for the charity organization.
What action should you perform?
A. First, the hard disks should be removed from all computers. Then the computers should be transferred
to the nonprofit organization and you should suggest that they purchase a new Windows license for each
computer under a full packaged product (FPP) licensing agreement.
B. For each computer, a Windows license needs to be purchased under a volume licensing agreement.
Then computer and the license should be transferred to the nonprofit organization.
C. First the operating system and Certificate of Authenticity (COA) should be removed from each
computer. Then the computers should be transferred to the nonprofit organization.
D. First you should use the original media to reinstall Windows. Then the computers, media, Certificates
of Authenticity (COAs), and manuals should be transferred to the nonprofit organization.
Answer: D
Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung

2.You are in charge of offering service for a customer named Alex. Your daily job is to manage the
software asset lifecycle for Alex. According to the security policy of Alex, only approved software can be
installed and used by employees. Now you get an order from the Alex, according to his requirements, a
process should be implemented to support that security policy.
So which process below should be implemented to achieve that goal.?
A. The Client Access Licenses (CALs) approval process should be implemented.
B. The change management process should be implemented.
C. The license recovery process should be implemented.
D. The intrusion detection process should be implemented.
Answer: B
Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung

3.You are responsible for the company network and provide technical support for your company. You are
in charge of offering service for a customer. In his company, there is a centralized software purchase
process. Alex notices that department heads use their personal credit cards to purchase software at times.
Therefore, he decides to cut down the amount of software purchasing by the department heads. Since
you can provide technical support, he assigns this task to you.
What action should you perform to accomplish your task?
A. In order to accomplish the task, a SAM awareness and education program should established.
B. In order to accomplish the task, a software inventory tool should be implemented.
C. In order to accomplish the task, a SAM optimization assessment should be performed.
D. In order to accomplish the task, the Business Software Alliance (BSA) should be notified.
Answer: A
Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung

4.You are responsible for the company network and provide technical support for your company. You are
in charge of offering service for a customer. Now you are asked to secure funding for a SAM program. You
collect the following information from a customer. In the customer‘ company, departments use different
versions of Microsoft Office; hardware inventory is incomplete, users perform the installation of
unsupported software, all software purchasing is decentralized. You have to find out two benefits that
support implementing a SAM program for the customer.
Which two benefits should you identify? (Choose more than one.)
A. The benefit is improved payment processes
B. The benefit is improved project management processes
C. The benefit is decreased licensing costs
D. The benefit is decreased IT support costs
Answer: CD
Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung

5.You are responsible for the company network and provide technical support for your company. You are
in charge of offering service for a customer. This customer has a SAM tool. The customer collects
hardware inventory by using the SAM tool. Since you can provide technical support, the customer asks
you to confirm whether the number of desktop computers discovered is accurate. In order to accomplish
this task, what action should you perform?
A. To accomplish this task, on each server, a Microsoft System Center Configuration Manager (CfgMgr)
client needs to be installed.
B. To accomplish this task, the hardware refresh cycle needs to be identified.
C. To accomplish this task, the data needs to be compared against the original build inventory.
D. To accomplish this task, you should conduct a manual inventory and then it needs to be compared
against the SAM tool results.
Answer: D
Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung

6.You are responsible for the company network and provide technical support for your company. You are
in charge of offering service for a customer. The customer has the following three key performance
indicators. The first one is that the company has defined and approved SAM plan. The second one is that
sign-off on SAM reports is performed every year. The third one is that the company has identified direct
SAM responsibility throughout the company. Since you are the technical support, the customer assigns a
task to you. You are asked to identify the minimum SAM maturity level represented by all of these
indicators.
Which maturity level should be identified?
A. Standardized needs to be identified.
B. Basic needs to be identified.
C. Dynamic needs to be identified.
D. Rationalized needs to be identified.
Answer: A
Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung

7.You are responsible for the company network and provide technical support for your company. You are
in charge of offering service for a customer named Alex. Hardware and software inventory procedures as
well as Volume license agreements have been collected by you for Alex. Alex requires that the scope of a
SAM program assessment should be defined for him. Since you are the technical support, you have to
achieve this for him. In order to accomplish that task, which information below should be used?
A. In order to accomplish that task, number of IT staff should be used.
B. In order to accomplish that task, physical asset locations should be used.
C. In order to accomplish that task, preferred software vendor should be used.
D. In order to accomplish that task, number of contract employees should be used.
E. None of the above.
Answer: B
Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung

8.You are responsible for the company network and provide technical support for your company. You are
in charge of offering service for a customer named Alex. According to the requirement of Alex, a SAM
improvement plan will be implemented for him. When you try to achieve that goal, you should make sure
that the accurate software purchasing information has been maintained by Alex.
In order to accomplish that task, what action should be performed?
A. All approved software vendors should be identified to accomplish that task.
B. All approved software budgets should be identified to accomplish that task.
C. The SAM ROI Calculator should be run to accomplish that task.
D. All software acquisitions should be monitored to accomplish that task.
E. The budget approval process should be optimized to accomplish that task.
Answer: D
Microsoft MCTS 70-673 Musterprüfung

9.You are responsible for the company network and provide technical support for your company. You are
in charge of offering service for a customer named Alex. According to the requirement of Alex, a SAM
program will be implemented for him. To meet his requirement, not only you collect 50 percent Hardware
inventory of all computers, but also you collect executive sponsorship and budget approval, besides, you
collect Microsoft License Statement (MLS), which is reconciled against license purchase records. Now
you get an order from the CIO, according to his requirements, the installations of applications on all
networked computers should be identified.
In order to accomplish that task, what action should you perform?
A. You should implement a software discovery tool.
B. You should implement a software license tracking tool.
C. You should implement an application license tracking tool.
D. You should implement an application patch management tool.
E. You should implement a SAM program dashboard.
Answer: A

Schreib einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *


*

Post Navigation