Testpassport Cisco CCNA 200-120 Prüfungsunterlagen

Die Durchführung von 200-120 Cisco Certified Network Associate Exam für CCNA Zertifizierung ist von großer Bedeutung, weil es notwendig ist, die Fähigkeit von einem zu beurteilen.
Testpassport Cisco CCNA 200-120 Prüfungsunterlagen enthalten fast alle Aspekte des von Cisco empfohlenden Lehrplans und auch Platz für die up-to-date Inhalte, so dass Kandidaten immer bereit für 200-120 Cisco Certified Network Associate Exam sien. Die Inhalte der Cisco CCNA 200-120 Prüfungsunterlagen sind nicht nur eine großartige Möglichkeit, damit Sie auf die Prüfung vorbereiten können, sondern eine Herausforderung, die überprüft auch, was Sie bisher über CCNA Zertifizierung gelernt haben. Auf diese Weise können Sie Ihre eigenen Grenzen definieren und Ihre Schwächen im Bereich von CCNA identifizieren.
Solange Sie mit Testpassport Cisco CCNA 200-120 Prüfungsfragen und Prüfungsantworten professionellen regelmäßig und ständig Übungen machen, versprechen wir Ihnen, dass Sie 200-120 Cisco Certified Network Associate Exam beim ersten Versuch durchkommen. Ansonsten werden wir Ihnen ben Betrag vollständich zurück erstatten.
Wenn Sie Cisco CCNA 200-120 Prüfungsunterlagen mal versuchen möchten, können Sie vorher 200-120 Demo auf www.testpassport.de kostenlos testen.

Exam : 200-120
Title :CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)
Cisco CCNA 200-120 Prüfungsunterlagen

1.Refer to the exhibit:
What will Router1 do when it receives the data frame shown? (Choose three.)
A. Router1 will strip off the source MAC address and replace it with the MAC address 0000.0c36. 6965.
B. Router1 will strip off the source IP address and replace it with the IP address 192.168.40.1.
C. Router1 will strip off the destination MAC address and replace it with the MAC address
0000.0c07.4320.
D. Router1 will strip off the destination IP address and replace it with the IP address of
192.168.40.1.
E. Router1 will forward the data packet out interface FastEthernet0/1.
F. Router1 will forward the data packet out interface FastEthernet0/2.
Answer: A, C, F
Explanation:
Remember, the source and destination MAC changes as each router hop along with the TTL being
decremented but the source and destination IP address remain the same from source to destination.
Cisco CCNA 200-120 Prüfungsunterlagen

2.Refer to the exhibit.
Which three statements correctly describe Network Device A? (Choose three. )
A. With a network wide mask of 255.255.255.128, each interface does not require an IP address.
B. With a network wide mask of 255.255.255.128, each interface does require an IP address on a unique
IP subnet.
C. With a network wide mask of 255.255.255.0, must be a Layer 2 device for the PCs to communicate
with each other.
D. With a network wide mask of 255.255.255.0, must be a Layer 3 device for the PCs to communicate
with each other.
E. With a network wide mask of 255.255.254. 0, each interface does not require an IP address.
Answer: B,D,E
Explanation:
If Subnet Mask is 255.255.255.128 the hosts vary from x. x. x. 0 – x. x. x. 127 & x. x. x. 128- x. x. x. 255,so
the IP Addresses of 2 hosts fall in different subnets so each interface needs an IP an address so that they
can communicate each other.
If Subnet Mask is 255.255.255.0 the 2 specified hosts fall in different subnets so they need a Layer 3
device to communicate.
If Subnet Mask is 255.255.254. 0 the 2 specified hosts are in same subnet so are in network address and
can be accommodated in same Layer 2 domain and can communicate with each other directly using the
Layer 2 address.
Cisco CCNA 200-120 Prüfungsunterlagen

3.Which layer in the OSI reference model is responsible for determining the availability of the receiving
program and checking to see if enough resources exist for that communication?
A. transport
B. network
C. presentation
D. session
E. application
Answer: E
Explanation:
This question is to examine the OSI reference model. The Application layer is responsible for identifying
and establishing the availability of the intended communication partner and determining whether sufficient
resources for the intended communication exist.
Cisco CCNA 200-120 Prüfungsunterlagen

4.Which of the following describes the roles of devices in a WAN? (Choose three. )
A. A CSU/DSU terminates a digital local loop.
B. A modem terminates a digital local loop.
C. A CSU/DSU terminates an analog local loop.
D. A modem terminates an analog local loop.
E. A router is commonly considered a DTE device.
F. A router is commonly considered a DCE device.
Answer: A,D,E
Explanation:
The idea behind a WAN is to be able to connect two DTE networks together through a DCE network. The
network ˉ s DCE devi ce(i ncl udes CSU/ DSU) pr ovi des cl ocki ngt ot he DT-connected interface (the
router ˉ s seri al i nt erf ace.
A modem modulates outgoing digital signals from a computer or other digital device to analog signals for
a conventional copper twisted pair telephone line and demodulates the incoming analog signal and
converts it to a digital signal for the digital device. A CSU/DSU is used between two digital lines for more
explanation of answer D, in telephony the local loop (also referred to as a subscriber line) is the physical
link or circuit that connects from the demarcation point of the customer premises to the edge of the carrier
or telecommunications service provider ˉ s net wor . Therefore a modem terminates an analog local loop is
correct.
Cisco CCNA 200-120 Prüfungsunterlagen

5.Refer to the exhibit.
Host A pings interface S0/0 on router 3.
What is the TTL value for that ping?
A. 252
B. 253
C. 254
D. 255
Answer: B
Explanation:
From the CCNA ICND2 Exam book: ° Rout er s decr e ment t he TTL by 1 ever yti e they forward a packet; if
a router decrements the TTL to 0, it throws away the packet. This prevents packets from rotating forever. ±
I want to make it clear that before the router forwards a packet, the TTL is still remain the same.
For example in the topology above, pings to S0/1 and S0/0 of Router 2 have the same TTL. The picture
below shows TTL values for each interface of each router and for Host B.
Notice that Host A initializes ICMP packet with a TTL of 255:
Cisco CCNA 200-120 Prüfungsunterlagen

6.A network administrator is verifying the configuration of a newly installed host by establishing an
FTP connection to a remote server.
What is the highest layer of the protocol stack that the network administrator is using for this operation?
A. application
B. presentation
C. session
D. transport
E. internet
F. data link
Answer: A
Explanation:
FTP belongs to Application layer and it is also the highest layer of the OSI model.
Cisco CCNA 200-120 Prüfungsunterlagen

7.Refer to the exhibit.
After HostA pings HostB, which entry will be in the ARP cache of HostA to support this transmission?
A. Exhibit A
B. Exhibit B
C. Exhibit C
D. Exhibit D
E. Exhibit E
F. Exhibit F
Answer: A
Explanation:
When a host needs to reach a device on another subnet, the ARP cache entry will be that of the Ethernet
address of the local router (default gateway) for the physical MAC address. The destination IP address
will not change, and will be that of the remote host (HostB).
Cisco CCNA 200-120 Prüfungsunterlagen

8.A network interface port has collision detection and carrier sensing enabled on a shared twisted pair
network.
From this statement, what is known about the network interface port?
A. This is a 10 Mb/s switch port.
B. This is a 100 Mb/s switch port.
C. This is an Ethernet port operating at half duplex.
D. This is an Ethernet port operating at full duplex.
E. This is a port on a network interface card in a PC.
Answer: C
Explanation:
Modern Ethernet networks built with switches and full-duplex connections no longer utilize CSMA/CD.
CSMA/CD is only used in obsolete shared media Ethernet (which uses repeater or hub).
Cisco CCNA 200-120 Prüfungsunterlagen

9.A receiving host computes the checksum on a frame and determines that the frame is damaged. The
frame is then discarded.
At which OSI layer did this happen?
A. session
B. transport
C. network
D. data link
E. physical
Answer: D
Explanation:
The Data Link layer provides the physical transmission of the data and handles error notification, network
topology, and flow control. The Data Link layer formats the message into pieces, each called a data frame,
and adds a customized header containing the hardware destination and source address. Protocols Data
Unit (PDU) on Datalink layer is called frame. According to this question the frame is damaged and
discarded which will happen at the Data Link layer.

Schreib einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *


*

Post Navigation